Πλημμύρες έφερε η πρώτη ραγδαία βροχή στη Λεμεσό

Στην πρώτη καταιγίδα η Λεμεσός, πλημμυρίζει. Σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα εγκλωβισμένα σε δρόμους-ποτάμια. Με δεδομένο ότι ο χειμώνας τώρα μπαίνει για τα καλά, το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι αρμόδιοι για να μην έχουμε ξανά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ.

Η περιοχή του Τσιρείου, δεινοπάθησε από τη ραγδαία βροχή που κράτησε αρκετές ώρες. Οι δρόμοι γύρω πλημμύρισαν.  Η Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρκαδίας, Κορώνης , Δημοσθένους, Λυσίπου,  Εργατούδη. Δεκάδες ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική . Ένας 49χρόνος πολίτης τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να μετακινήσει το αυτοκίνητο του για να μην πλημμυρίσει. Ένα αυτοκίνητο πολυτελείας είχε εγκλωβιστεί στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας, ενώ ηλεκτρικός πάσσαλος της ΑΗΚ στην Γιάννη Ρίτσου έπιασε φωτιά από πτώση κεραυνού.

Στον παραλιακό δρόμο κοντά στους «δίδυμους πύργους», στην Αμαθούντα, στην Σπύρου Κυπριανού και την Γρίβα Διγενή οι άνδρες της Τροχαίας είναι σε επιφυλακή  λόγω του νερού στο οδόστρωμα.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λίζα Κεμιτζή δήλωσε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκε σε οκτώ κλήσεις στη Λεμεσό και σε πέντε στην Πάφο.