Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του Δημαρχείου Στροβόλου

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του Δημαρχείου Στροβόλου. Μετά τις καταγγελίες για “ετσιθελική” μονοδρόμηση σε περιοχή του Δήμου Στροβόλου, αναγνώστες  καταγγέλουν τώρα τις Δημοτικές αρχές για πλήρη αδιαφορία για πάταξη των παράνομων κατασκευών.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή από αναγνώστη καθώς και σχετικές φωτογραφίες:

Μπάτε σκύλοι αλέστε….

Εδώ και 14 χρόνια, περιμένω από τον Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης, να πατάξει τις παράνομες κατασκευές, που εμποδίζουν στην έκδοση του τίτλου ιδιοκτησίας του διαμερίσματος μου. Δεν είμαι εγκλωβισμένη λόγω κάποιας εταιρείας, αλλά λόγω της ανευθυνότητας και ανικανότητας των Υπεύθυνων (τάχα μου) του Δημαρχείου Στροβόλου και του πιο πάνω Οργανισμού, οι οποίοι ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Η ατιμωρησία και η αδιαφορία έφθασε σε σημείο που να κτίζουν σε κοινόχρηστο χώρο τετρακατοικίας ολόκληρο δωμάτιο, κάτι που γνωρίζουν και το Δημαρχείο Στροβόλου αλλά και ο ΚΟΑΓ, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει μεταμορφώσει την αυλή σε εργαστήριο, κλείνοντας και την πρόσβαση προς τα ρολόγια της υδατοπρομήθειας.

Κύριοι μπορείτε να είστε περήφανοι ότι στο εν λόγω δωμάτιο, μαζί με τους σκύλους κοιμάται μια από τις δύο οικιακές βοηθούς που έχουν πατέρας και γιος, ο ένας λόγω προσωπικών του περιστάσεων και ο άλλος λόγο ηλικίας.

Με λίγα λόγια μπάτε σκύλοι αλέστε, κάντε τις παρανομίες σας, κτίστε όπου θέλετε γιατί ούτως ή άλλως δεν θα τιμωρηθείτε, το Δημαρχείο Στροβόλου έχει άλλες…. προτεραιότητες.”

Φωτογραφίες όπου φαίνεται ο εξωτερικός χώρος:

Φωτογραφίες του εργαστηρίου -δωματίου: