Πιλότος έβαλε πορνοστάρ στο πιλοτήρια και απολύθηκε… ”Ολοκλήρωσε” την πτήση! ” (Video-Photos)

Ο πιλότος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και «ολοκλήρωσε» την πτήση του μέσα στην ευδαιμονία…

Η γνωστή στο εξωτερικό για τα ευμεγέθη «καλλιτεχνικά» της προσόντα Chloe Mafia, πήρε στον1 λαιμό της (για την ακρίβεια στο… στήθος της) έναν πιλότο της εταιρίας του Κουβέιτ που ήθελε να «πετάξει» μαζί της στην πολύωρη πτήση προς την Αμερική

Αν και η είσοδος στο πιλοτήριο απαγορεύεται αυστηρά σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, η πληθωρική (και λίγα λέμε…) Chloe Mafia είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένας ακόμα επιβάτης.

Και ο πιλότος από το Κουβέιτ υπέκυψε στο ορμονικό του κρεσέντο και την κάλεσε για να περάσει κάποιες διασκεδαστικές ώρες μέσα στο πιλοτήριο, την ίδια στιγμή που 350 επιβάτες πίσω του κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου.

Το τι έγινε εκεί μέσα δεν γνωρίζει κανείς αν και ο νους πηγαίνει σε πολλά και ανομολόγητα. Αυτό όμως που δεν περίμενε ο δυστυχής πιλότος είναι ότι η εν λόγω κυρία δεν θα τηρούσε τους κανόνες της εχεμύθειας, και θα ανέβαζε εικόνες από το κόκπιτ στον λογαριασμό της στο Instagram.

3

Εικόνες που με μεγάλο -ου μη μόνον- υπηρεσιακό ενδιαφέρον είδαν οι συνάδελφοί του, που τον κάρφωσαν στην εταιρία σκαστοί από την ζήλια (και την ατυχία να μην πετούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο).

Η εταιρία πάντως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, και ενώ σε πρώτη φάση τον υποβίβασαν σε συγκυβερνήτη, τώρα του πήραν το πτυχίο και τον απέλυσαν προς παραδειγματισμό.

2Όσο για την Chloe Mafia, αυτή συνέχισε την καριέρα της στο να γεμίζει τις 16:9 οθόνες και τα δονούμενα κινητά ανά τον κόσμο με τα «καλλιτεχνικά» της προσόντα. Η εν λόγω ερίτιμος κυρία, για όσους δεν έχουν την τύχη να την γνωρίζουν, είχε ως κορύφωση της καριέρας της την συμμετοχή της στο αγγλικό X-Factor απ’ όπου την έδιωξαν για χρήση ναρκωτικών και παροχή υπηρεσιών συνοδού υψηλών αμοιβών και πάσης φύσεως ορέξεων.

Όσο για το περιστατικό, η ίδια δηλώνει ότι ο πιλότος κάπνισε καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της στο κόκπιτ πάνω από 40 τσιγάρα, και είχε φτάσει σε τέτοιο κέφι που τραγουδούσε το Χακούνα Ματάτα από τον Βασιλιά των Λιονταριών.

Μπορεί να μην τέλειωσε ευδοκίμως την καριέρα του, όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και «ολοκλήρωσε» την πτήση του μέσα στην ευδαιμονία. Άλλωστε όπως λέει και ο ποιητής, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Και τι XXXL ταξίδι ήταν αυτό…