Πασίγνωστη Τουρκάλα τραγουδίστρια στα κατεχόμενα γιατί θέλει την «υπηκοότητα»!

Η 71χρονη σούπερ σταρ, όπως θεωρείται στη χώρα της, τραγουδίστρια της Τουρκίας Αζντά Πεκκάν βρέθηκε σήμερα στα κατεχόμενα και σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα της Κίπρις Ποστασί συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες της Τουρκίας που θέλουν να πάρουν την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους.

Η Πεκκάν συναντήθηκε πρώτα με τον “υπουργό συγκοινωνιών”, Κεμάλ Ντουρούστ με τη συνοδεία του οποίου μετέβη στο “πρωθυπουργικό γραφείο” όπου είχε συνάντηση με τον Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η Πεκκάν του είπε “να μην σε πιάνει το μάτι” και του καρφίτσωσε ένα μάτι βασκανίας στο πέτο του σακακιού, με τον Οζγκιουργκιούν να χαμογελά.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, την Τουρκάλα τραγουδίστρια βοηθά για να πάρει την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους, ο γνωστός στα κατεχόμενα επιχειρηματίας Μπουλούτ Ακατζιάν.
Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να πούμε ότι η Αζντά Πεκάν έχει αφήσει πολύ έντονα την καλλιτεχνική σφραγίδα της -κυρίως στις δεκαετίες του ’60 και του ’70- ηχογραφώντας δίσκους όχι μόνο στα τουρκικά αλλά και σε άλλες οκτώ γλώσσες, οι οποίοι είχαν μεγάλη απήχηση σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Εχει δώσει πολλές συναυλίες στο εξωτερικό με διάσημους ξένους συναδέλφους της, όπως είναι ο Σαλβατόρ Ανταμό, ο Μορτ Σούμαν και ο Ενρίκο Μασίας (με τον οποίο το 1976 έδωσε ένα sold out κονσέρτο στο Ολιμπιά στο Παρίσι), ενώ το 1980 εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Η Αζντά Πεκάν συνεχίζει να ηχογραφεί τραγούδια και να γυρίζει ταινίες στην Τουρκία απολαμβάνοντας τον σεβασμό και την αγάπη των συμπατριωτών της και όχι μόνο.

Check Also

Άγρια συμπλοκή νεαρών στην Αγία Νάπα – Δύο συλλήψεις

Άγρια συμπλοκή νεαρών στην Αγία Νάπα – Δύο συλλήψεις Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα χθες, …

SafePass μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους – Τι αλλάζει από σήμερα

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από σήμερα, 18 Οκτωβρίου, SafePass  θα εκδίδεται μόνο σε …