Παραπλανητικός ο τίτλος για “μειώσεις μέχρι 30% σ΄ όλες τις τράπεζες”

Παραπλανητικό, χαρακτηρίζει η Συντεχνία Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ (ΣΥΠΕΤΕ), τον τίτλο της χθεσινής εγκυκλίου της ΕΤΥΚ “Μειώσεις μέχρι 30% σ΄ όλες τις τράπεζες”.

Σε σημερινή ανακοίνωση η ΣΥΠΕΤΕ καλεί “την ηγεσία της ΕΤΥΚ και τους εκπροσώπους της που παρελαύνουν στα ΜΜΕ να είναι ακριβείς και συγκεκριμένοι στις αναφορές τους, στο μέλλον”.

Η συντεχνία αναφέρει ότι “η πλειοψηφία των υπάλληλων της Εθνικής Τράπεζας εκπροσωπούνται εδώ και έξι χρόνια από τη ΣΥΠΕΤΕ η οποία από το 2007 και εντεύθεν υπογράφει ξεχωριστές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κύπρο”.

Αναφέρει επίσης ότι η υφιστάμενη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το προσωπικό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος(Κύπρου) Λτδ η οποία υπογράφτηκε μεταξύ της ΣΥΠΕΤΕ και της Διοίκησης της Τράπεζας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, προσθέτοντας ότι “τυχόν αλλαγές της εν λόγω Σύμβασης θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμφωνίας μεταξύ της ΣΥΠΕΤΕ και της Διοίκησης της ΕΤΕ (Κύπρου) Λτδ”.