Παράταση για τρεις ώρες στην εκλογική διαδικασία αντιπροέδρων ΔΗΣΥ στο Παραλίμνι

Με καθυστέρηση τριών ωρών άρχισε στο εκλογικό κέντρο στο Παραλίμνι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ανώτατης ηγεσίας του ΔΗΣΥ.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι ομάδα κατοίκων Παραλιμνίου συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο και άρχισαν να διαμαρτύρονται για την δράση ακτιβιστών οι οποίοι ανενόχλητοι και χωρίς κανένα έλεγχο από την Αστυνομία εισέρχονται στα χωράφια και τις περιουσίες τους και προσπαθούν να εντοπίσουν για να καταστρέψουν βεργά τα οποία στήνονται για την παγίδευση αμπελοπουλιών.

Η ομάδα διαμαρτυρήθηκε ταυτόχρονα για την στάση που τηρεί η Αστυνομία, αφού όπως υποστηρίζουν αφήνει τους ακτιβιστές να εισέρχονται στα χωράφια τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα η Αστυνομία δεν θέλησε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναφέροντας στο ΚΥΠΕ ότι δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία προς τη Δύναμη από κανένα. Την ίδια στάση τήρησε και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στη διαμαρτυρία των κατοίκων Παραλιμνίου.

Ωστόσο με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χριστοφόρου παραδέχθηκε ότι «υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα στο Παραλίμνι, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία για ανάδειξη της νέας ανώτατης ηγεσίας της παράταξης να καθυστερήσει για τρεις ώρες. Η ψηφοφορία ξεκίνησε κανονικά στις 12 το μεσημέρι και θα παραταθεί μέχρι τις οκτώ απόψε στο εκλογικό κέντρο στο Παραλίμνι».

Πρόσθεσε ότι «όλα καλά, προχωρούμε κανονικά, απόψε ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναδεικνύει την ηγεσία του και πιστεύω ότι αυτό είναι το μήνυμα, μήνυμα δημοκρατίας. Αναμένεται ότι γύρω στις δέκα απόψε θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας» κατέληξε.