Παράπονα Πανίκου στις Βρυξέλες

Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας, τον οποίο διόρισε ο τέως πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας κατόπιν συστάσεως της συζύγου του Ελισάβετ με τις πρακτικές και τις ενέργειες που ακολουθεί, στηρίζει τη Τρόικα και όχι τη πατρίδα μας.

Υπάρχει και η παραδοχή του στην ερευνητική επιτροπή στην οποία αναφέρει ότι δεν σταμάτησε τον ELA από το να αποστέλει τα δισεκατομμύρια στη Λαική μέχρι να γίνουν οι προεδρικές εκλογές… Όλα αυτά βέβαια γίνονταν κατόπιν ρητών εντολών του Χριστόφια….

Τα λάθη είναι τεράστια και βαραίνουν τον Πανίκο Δημητριάδη, γι αυτό και όλος ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου ζητά την απομάκρυνση του εκτός βέβαια από το ΑΚΕΛ που τον υπερασπίζεται.

Ο Πανίκος Δημητριάδης βρέθηκε πρόσφατα στις Βρυξέλες και βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που θέλουν την απομάκρυνση του. Ανέφερε ότι κάνουν μεγάλη πολεμική εναντίον του και σχεδιασμούς εξόντωσης του….

Αφού κ. Δημητριάδη έτσι το βλέπετε και το σύνολο του Κυπριακού λαού δεν σε θέλει, το καλύτερο θα ήταν να πηγαίνεις κι εσύ στο σπίτι σου η στο Πανεπιστήμιο που ήσουνα (φαντάζομαι θα κρατάς και τη θέση) να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ……