Παπούλιας: “Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη”

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς σοβαρά επεισόδια. Επίσης, χωρίς σοβαρά επεισόδια ολοκληρώθηκε και η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας πως ο ελληνικός λαός τα έχει δώσει όλα και μάλιστα περισσότερα από άλλες χώρες που επίσης δοκιμάζονται, ωστόσο διαβλέπει ότι στην Ευρώπη κάτι αλλάζει.

” Πρέπει να βγούμε από την κρίση. Δεν μπορείς να ζητάς περισσότερα απο αυτόν τον λαό γιατι τα έχει δώσει όλα. Νομίζω όμως ότι στην Ευρώπη κάτι αλλάζει” τόνισε ο κ. Παπούλιας.

Εν τω μεταξύ, οι παρελάσεις που τελούσαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ολοκληρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χωρίς σοβαρά επεισόδια.

Ωστόσο, στην Αθήνα, πριν την έναρξη της παρέλασης η ΕΛ.ΑΣ προέβη σε δύο προσαγωγές γυναικών, οι οποίες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν μπροστά, ώστε να δουν την παρέλαση.

 

Check Also

Eλλάδα – Παγώνη: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, ο κόσμος έχει κουραστεί

Για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας και τα μέτρα που θα …

Ελλάδα – Κορωνοϊός: Τρία κριτήρια θα ορίζουν αν ένας θάνατος οφείλεται στον ιό

Επαναπροσδιορίζεται το πρωτόκολλο καταγραφής covid θανάτων, με τη νέα εικόνα να αποτυπώνεται στις σχετικές επιδημιολογικές …