Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζετε κουτόχορτο στον λαό

Για μοίρασμα «κουτόχορτου» στους πολίτες κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου η κυρία Αλέκα Παπαρήγα προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση στερείται «αριστερής ηθικής».

Με παρέμβασή της στην συζήτηση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής ανέφερε «μας λέτε ότι τελειώνει η κρίση το 2018 και την ίδια ώρα ετοιμάζετε νέα μέτρα για το 2019 και 2020 διατηρώντας και τα όσα μνημονιακά μέτρα έχετε ήδη ψηφίσει. Η κοινωνική σας πολιτική σχετίζεται με κουπόνια και συσσίτια».

«Δεν μπορούμε να αποδώσουμε πολιτική ηθική και μάλιστα αριστερή όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία αλλά η κυβέρνηση έχει παραχωρήσει τη Σούδα και ετοιμάζει διεύρυνση των παραχωρήσεων. Όταν ο πολεμοκάπηλος υπουργός Εθνικής Αμυνας σχεδιάζει να παραχωρήσει νέες βάσεις» τόνισε σε άλλο σημείο.

Η πρώην γγ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «παρέχει την χειρότερη υπηρεσία στον λαό» εξηγώντας ότι «κάθε μέρα λέτε ότι η κρίση οφείλεται στα σκάνδαλα συγκεκριμένων κομμάτων και υπουργών. Βρείτε μου ένα φόρουμ, βρείτε μου οικονομολόγους επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι η οικονομική κρίση οφείλεται σε σκάνδαλα. Ο πρωθυπουργός πήγε και έκοψε κορδέλες και είπε ότι φταίνε τα σκάνδαλα. Ξεχάσατε και όσα λέγατε παλιά. Πλέον όταν μιλάτε στην Βουλή πλασάρετε κουτόχορτο. Όμως, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που λαός θα καταδικάσει και τα νόμιμα σκάνδαλα που έχουν την βούλα του κοινοβουλίου».