Πανσέληνος: Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πανσέληνος: Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρούμενη πανσέληνος! Η πανσέληνος του Ιουνίου ονομάζεται σελήνη φράουλας καθώς συμπίπτει με την εποχή ωρίμανσης των μούρων.

Στην Ευρώπη, μερικές φορές ονομάζεται σελήνη των λουλουδιών. Οι χρυσές φράουλες της κοσμικής σοφίας, ωριμάζουν σε κρυστάλλινα σπήλαια, πέφτοντας απαλά στο καλάθι της ύπαρξής σας…

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι ολικές ή μερικές. Η σκιά της γης αποτελείται από δύο μέρη: η σκιά που ρίχνεται ακριβώς πίσω από τη γη και ονομάζεται umbra, και η πιο αμυδρή σκιά που μοιάζει με ανεμιστήρα, που περιβάλλει την umbra και λέγεται penumbra.

Αυτή η πανσέληνος είναι μια μερική έκλειψη σελήνης – στην πραγματικότητα, δεν θα έχουμε άλλη ολική έκλειψη σελήνης, μέχρι τον επόμενο Μάιο του 2021. Οι λάτρεις της Σελήνης σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη, θα έχουν την καλύτερη θέα.

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε αντίθεση, μεταξύ Διδύμων και Τοξότη- ο άξονας των αναζητητών και των περιπλανώμενων. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη φέρνει κίνηση, περιπέτεια, διδασκαλία και μάθηση. Είμαστε όλοι δάσκαλοι και μαθητές.

Ο Κένταυρος τοξότης, ρίχνει το ένα φλογερό τόξο μετά το άλλο, στο σκοτάδι της αβεβαιότητας. Η πυρκαγιά του Τοξότη είναι τόσο εκφραστική και γεμάτη ζωντάνια που μας οδηγεί έξω στο φως… και σε επικοινωνία με τους γείτονές μας.

Ήρθε η ώρα να γελάσετε και να επανασυνδεθείτε. Είναι επίσης καιρός να ανεβείτε χορεύοντας το ορεινό μονοπάτι και να αφήσετε το μεγάλο πνεύμα να σας μεταφέρει κάπου που δεν είχατε πάει, ποτέ πριν. Είναι καιρός να τραγουδήσετε και να χαλαρώσετε!

Θα είναι όμως εκπληκτική η δύναμη του φωτός και της αλήθειας του Τοξότη και θα κλονίσει την πραγματικότητα μας. Ο Τοξότης είναι απίστευτα ωμός και ειλικρινής. Κάτω από αυτήν την επιρροή, είναι αδύνατο να κρυφτείτε ή να προσποιηθείτε.

Δεν υπάρχουν μυστικά που θα μπορέσετε να φυλάξετε. Ο Τοξότης ανοίγει το τσάκρα του λαιμού τόσο πολύ…. που όσοι ζουν με έναν Τοξότη γνωρίζουν, ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, είναι να λέει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, χωρίς να σκέφτεται.

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι ακριβώς το ίδιο….. μια δύναμη ακραίας έκθεσης. Τελικά αυτό είναι θεραπευτικό και καθαρτικό! Στην αρχή όμως, αυτές οι αποκαλύψεις είναι γεμάτες καθαρή φωτιά και οργή.

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη φαίνεται αρκετά αμφιλεγόμενη. Η σελήνη σχηματίζει ένα σχεδόν ακριβές τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες. Ταυτόχρονα, είναι σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους. Ανησυχώ περισσότερο για την αντίθεση με την Αφροδίτη, παρόλο που το τετράγωνο που κάνει με τον Άρη, είναι πιο ακριβές.

Όταν η Σελήνη και η Αφροδίτη έρχονται σε αντίθεση, αυτό σηματοδοτεί συναισθηματικές και κοινωνικές αναταραχές. Η μάχη ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη μοιάζει με τη μάχη ανάμεσα σε μάνα και κόρη – καταλήγει άσχημα και πολύ γρήγορα γίνεται προσωπική. Θα είναι σίγουρα μια πολύ έντονη μέρα. Παρότι θέλουμε να είμαστε κοινωνικοί, αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί, πως δεν είναι ακόμη καλή ιδέα.

Μοιραστείτε, εμψυχωθείτε, αναζωογονηθείτε, επεκταθείτε – αυτό είναι το κάλεσμα του Κένταυρου. Ακολουθήστε τον μέσα στο δάσος, στη χαρούμενη δίνη. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να περιπλανηθεί, να κινηθεί με τον άνεμο!

Αυτή είναι μια χαμένη μορφή τέχνης! Το να μπορείτε να ταξιδεύετε με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, αφήνοντας τη γη να φροντίσει τις ανάγκες σας. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια…. και αυτό περιλαμβάνει όλες τις ομορφιές και τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Εμπιστευτείτε τόσο τον εαυτό σας όσο και τη γη, για να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας ενοχλούσε και να ελευθερωθείτε.

Αν η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη είναι εδώ για να μας διδάξει κάτι, είναι ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε την αβεβαιότητα. Φανταστείτε τις φλόγες με τη Γιόγκα του Τοξότη. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο δημιουργικό ιερό τσάκρα.

Ζώδια σήμερα – Ενα Ορόσημο Για Τις Σχέσεις

Κριός 

Ανοίξτε πανιά για καινούργιους ορίζοντες, αγαπητοί Κριοί! Η σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη αποτελεί και Πανσέληνο, που ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Η θέα Τύχη θα προωθήσει τις δράσεις σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια μοναδική ευκαιρία… Μπορεί να αφορά ένα εγχείρημα, ένα ταξίδι όταν θα το επιτρέπουν οι συγκυρίες, μια επαφή που μπορεί να «εξελιχθεί» μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Ταύρος

Τα επίπεδα του πάθους σας παίρνουν την ανιούσα, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό φροντίζει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού. Επειδή ταυτόχρονα αποτελεί Πανσέληνο, η ανάγκη σας για επαφή είναι ακαταμάχητη και συντονισμένη με τη σαγήνη σας. Από τα εφήμερα παιχνίδια μέχρι την ουσιαστική δέσμευση, να ενδώσετε σε όλες τις παρορμήσεις σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φωταγωγήσουν το μονοπάτι για τα επόμενα βήματά σας… Και ίσως να αφορούν κάτι που παραβλέπετε για καιρό!

Δίδυμοι

Δείτε τα όλα «διπλά», αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό επιτάσσει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Η συγκυρία ανοίγει έναν διετή κύκλο εκλείψεων στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα πάθη και τους έρωτές σας. Αλλά στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, ίσως βιώσετε ένα ορόσημο σε μια καίρια σχέση σας. Μια πολυπόθητη συμφωνία μπορεί να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά, ενώ κάποιοι θα νιώσετε έτοιμοι για να δεσμευτείτε και προσωπικά. Κάθε προσέγγιση προς αυτές τις κατευθύνσεις, θα είναι τώρα παραγωγική και παθιασμένη!

Καρκίνος

Αναδείξτε την εσωτερική σας λάμψη, αγαπητοί Καρκίνοι! Λαμβάνετε βοήθεια από την Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, που θωρακίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Ξεχάστε τις διατροφικές υπερβολές του τελευταίου διαστήματος, τώρα ανοίγετε έναν νέο κύκλο υγιούς διαβίωσης. Για να απολαύσετε ακμαίοι το καλοκαίρι, φροντίστε τη διατροφή σας και εντάξτε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα μετατρέψετε το σώμα σας στον «ναό» που πρέπει!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ίσως δεν ξέρετε καν ότι έχετε έναν φωτεινό στόχο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη σας… Αλλά ο φτερωτός Έρωτας τον βλέπει και στοχεύει εκεί! Σ’ αυτό συμβάλλει η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, που επηρεάζει τον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία, ακόμα και μέσω ιστοσελίδες γνωριμιών. Η συγκυρία ευνοεί και την τεκνοποίηση, οπότε κινηθείτε αναλόγως… Όποιες αλλαγές κι αν θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε!

Παρθένος

Δώστε επιπλέον σημασία στο σπιτικό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Εκεί στρέφει την προσοχή σας η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη. Σίγουρα ασχοληθήκατε με τους χώρους σας στη διάρκεια της καραντίνας – αλλά πόσο λειτουργικές είναι οι όποιες αλλαγές κάνατε; Ίσως χρειάζεστε μια γωνιά για τον εαυτό σας ή να θέσετε πιο ξεκάθαρους κανόνες. Κάντε ειλικρινείς συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν εκφραστείτε πιο συγκινησιακά απ’ όσο συνηθίζετε. Αλλά προφυλαχτείτε από αρνητικές δονήσεις, γιατί ίσως αποτελέσετε συναισθηματικό «σφουγγάρι»!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι να σφραγίσετε συμφωνίες, αγαπητοί Ζυγοί; Τώρα έχετε την ευκαιρία, χάρη στην Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων! Ο δρόμος ανοίγει για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες, ίσως με έναν φίλο ή συνάδελφο. Αν ήσασταν σε διαβουλεύσεις, θα καταλήξετε μέσα στις επόμενες δύο ή τέσσερεις εβδομάδες… Και φροντίστε να νιώθετε ικανοποιημένοι, γιατί η συμφωνία σας θα έχει διάρκεια!

Σκορπιός

Καιρός να μεταφράσετε τις δράσεις σας σε χρήμα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, αφορά τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Μάλιστα, ανοίγει έναν διετή κύκλο εκλείψεων σε αυτό τον τομέα σας. Με απλά λόγια, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Επίσης, θα αποκαλύψει κρυμμένες ευκαιρίες για να προοδεύσετε περισσότερο… Και αν οι απολαβές σας δεν είναι τώρα ικανοποιητικές, σύντομα θα είναι!

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για την πολυπόθητη ανάταση, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί ταυτόχρονα και Έκλειψη Σελήνης. Κάθε προσωπική πρόοδο και αλλαγή που επιδιώκατε τους τελευταίους έξι μήνες, θα δείτε να θριαμβεύει μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις αδράξετε γρήγορα. Να έχετε υπόψιν σας ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό μην αντισταθείτε: Αφήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας να ξεδιπλωθεί, όσο άβολα κι αν νιώσετε για λίγο. Γρήγορα θα βρείτε τον βηματισμό σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ενίοτε ο καλύτερος τρόπος να προοδεύσει κάτι, είναι να το εμπιστευθείτε στη ροή του σύμπαντος! Έχετε την απαραίτητη στήριξη, γι’ αυτό μην θεωρήσετε ότι είστε μόνοι. Αυτό διαβεβαιώνει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που ενδυναμώνει τον 12ο Οίκο σας πνευματικής ανέλιξης. Αφεθείτε στη φυσική σας σοφία για να βιώσετε τα δώρα που σας αναμένουν. Όταν καλωσορίσετε αυτή την ανανεωτική ενέργεια, θα προσκαλέσετε θαύματα στη ζωή σας!

Υδροχόος

Ώρα να επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια δυναμική Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών εγχειρημάτων. Κάθε συνέργεια θα σας χαρίσει νίκες, με πιθανές καινοτομίες που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να εμπλακείτε στην πολιτική, τον ακτιβισμό ή την κοινοτική αρένα. Παραμερίστε κάθε εγωκεντρισμό και επιδείξετε την απόλυτα ομαδική φύση σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Οι κόποι που έχετε καταβάλει θα φτάσουν σε ένα ιδανικό ορόσημο, με εσάς έτοιμους να προοδεύσετε. Αν δεν έχετε αξιοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να τις γνωστοποιήσετε σε ευρύτερο. Προετοιμαστείτε και πρακτικά για τα νέα σας μονοπάτια: τολμήστε μια ανανέωση της εμφάνισης και της γκαρνταρόμπας σας