Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα στις 21:45

Σήμερα ξεκινάει η αγωνιστική δράση για τους ομίλους της Euroleague, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης, δύο εκ των κορυφαίων ομάδων, βάσει των πολλών ευρωπαϊκών τίτλων που έχουν κατακτήσει αμφότερες.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το τριφύλλι, το οποίο μετρά δύο μόλις  νίκες και τρεις ήττες στην φετινή διοργάνωση.Ένα από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός των πρασίνων, Αργύρης Πεδουλάκης, είναι η πιθανή απουσία του Κώστα Τσαρτσαρή από την σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο διεθνής σταρ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Από την άλλη πλευρά, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ρεάλ Μαδρίτης μετρά τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα στην φετινή διοργάνωση. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 21:45 στο ΟΑΚΑ και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από την ΕΤ1.

Στην μάχη ρίχνεται αύριο, Παρασκευή,  ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από την  Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια και σε περίπτωση νίκης αυξάνει τις πιθανότητες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του τρίτου ομίλου. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες στην φετινή διοργάνωση, ενώ η Κάχα Λαμποράλ έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόνο μία φορά και μετρά τέσσερις ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής των ομίλων της Euroleague έχει ως εξής :

 

1ος όμιλος

Χίμκι-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στις 17:30
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Καντού στις 21:00
Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:45

 

2ος όμιλος

Πρόκομ-Σαλόν στις 20:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ουνικάχα Μάλαγα στις 21:05
Άλμπα Βερολίνου-Σιένα στις 21:45

 

3ος όμιλος

Τσεντεβίτα-Ζαλγκίρις Κάουνας στις 21:30
Αναντολού Εφές- Αρμάνι Μιλάνο

16/11

Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός

16/11

 

4ος όμιλος

Λιέτουβος Ρίτας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19:30
Μπάμπεργκ-Μπαρτσελόνα στις 20:00
Παρτιζάν-Μπεσίκτας στις 21:45