Παναθηναϊκός: Έρχεται πρόστιμο για Κουίνσι

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έλειπε αδικαιολόγητα την Κυριακή (04/02) από την Παιανία και η διοίκηση τον έχει καλέσει σε απολογία προκειμένου να του επιβληθεί η ανάλογη τιμωρία.

Ο Κουίνσι δεν έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» έτσι ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία, ως όφειλε, και είχε αναχωρήσει από το Σάββατο (03/02) για το Λονδίνο χωρίς να ενημερώσει κανέναν στον Παναθηναϊκό. Η κίνηση του Γκανέζου δεν… πέρασε στα ψιλά από τους ανθρώπους της ομάδας καθώς από χθες (05/02) ο Κουίνσι κλήθηκε να δώσει τις πρώτες εξηγήσεις.

Ο Γκανέζος άσος μίλησε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, στον οποίο εξήγησε πως τον κάλεσε εσπευσμένα στην Αγγλία ο λογιστής του γιατί δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με το σπίτι που έχει εκεί. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα θέμα που έπρεπε να λύσει ο Κουίνσι, όμως, όπως του τόνισε κι ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα έπρεπε να ενημερώσει κάποιον από την ομάδα πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Goal», σήμερα (05/02) ο Κουίνσι θα λάβει την κλήση σε απολογία από την «πράσινη» ΠΑΕ κι αναμένεται εγγράφως να καταθέσει τους λόγους της απουσίας του. Θεωρείται δεδομένο ότι, βάσει εσωτερικού κανονισμού, θα επιβληθεί γερό χρηματικό πρόστιμο στον Κουίνσι για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

onsports.gr