Παλαιστής χαροπαλεύει! Ο αντίπαλος του του έριξε… τσιμεντόλιθο στο κεφάλι! (Video)

Ο αγώνας ξέφυγε από τα γνωστά χτυπήματα. Και κάποια στιγμή ο ένας παλαιστής παίρνει φόρα και εκσφενδονίζει έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι του αντιπάλου του. Εκείνος σωριάστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, στο έδαφος. Κεραυνοβολήθηκε από το χτύπημα.

Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα πάλης (κατς) στο Μεξικό και οι αντίπαλοι ήταν ο «Ελ Κουέρβο» με τον «Άγγελο ή Δαίμονα». Οι δυο αθλητές πάλευαν στο ρινγκ μέχρι τη στιγμή που ο «Άγγελος ή Δαίμονας» έπιασε έναν τσιμεντόλιθο και τον πέταξε στο κεφάλι του «Ελ Κουέρβο» Το τσιμέντο τον βρήκε «γεμάτα» και τον πέταξε κάτω. Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Όταν δε ο «Ελ Κουέρβο» σηκώθηκε υποβασταζόμενος από τον γιατρό και περπάτησε τρικλίζοντας όλοι πίστευαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Λίγες ώρες όμως αργότερα, ο μάνατζερ του δήλωσε πως ο Κουέρβο δίνει μάχη στην εντατική για τη ζωή του.

Ο «Άγγελος ή Δαίμονας» μόλις έμαθε την κατάσταση της υγείας του αντιπάλου του δήλωσε σοκαρισμένος: «Ήθελα να του πετάξω το τούβλο στην πλάτη και όχι στο κεφάλι» είπε.

Check Also

Πτήση Ryanair: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους στα 35.000 πόδια

Ένας σεκούριτι εκτός υπηρεσίας έσωσε μια ολόκληρη πτήση από την καταστροφή, όταν σταμάτησε επιβάτη που …

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό (Video) – Όλο το πρόγραμμα

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον οποία άρχισε η 12η …