Πέντε λόγοι για διακοπές σε εξοχική κατοικία

του Μάριου Φλουρέντζου*

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει και οι πολίτες ήδη επιλέγουν καταλύματα διακοπών, υπό το φως πάντοτε των δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία.

Οδεύουμε προς ένα αλλιώτικο καλοκαίρι με άπαντες να έχουν ως κορυφαία προτεραιότητα την προστασία της δικής τους υγείας και την ασφάλεια των δικών τους ανθρώπων. Σ’ αυτό το πρωτοφανές περιβάλλον, η επιλογή του κατάλληλου τύπου καταλύματος διακοπών είναι βασικό ζητούμενο.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στα συνήθη τουριστικά καταλύματα όπως ξενοδοχεία και διαμερίσματα, σε συνδυασμό με την ανάγκη για καλή ατομική υγιεινή και κοινωνική αποστασιοποίηση, καθιστούν την επιλογή ενοικίασης εξοχικής κατοικίας ιδιαίτερα ελκυστική και ασφαλή για διακοπές.

Mε αυτό το μοντέλο διακοπών οι επισκέπτες απολαμβάνουν μία σειρά από πλεονεκτήματα:

  1. επιλέγουν με ποιους θα συναναστραφούν, αποφεύγοντας μεγάλες ομάδες ατόμων
  2. απολαμβάνουν ιδιαίτερα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον για οικογένειες και φίλους
  3. έχουν στη διάθεσή τους ανέσεις και πολυτέλειες π.χ. ιδιωτική πισίνα, πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, εξωτερικές εγκαταστάσεις μαγειρέματος, high speed internet, home cinema, κονσόλες παιγνιδιών, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη κ.α.
  4. έχουν περισσότερη ελευθερία, την ίδια ώρα που ξενοδοχεία και συγκροτήματα καταλυμάτων θα κληθούν να εφαρμόσουν αυστηρές οδηγίες.
  5. βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από παραλίες, χωριά και αστικά κέντρα, με πρόσβαση σε υπεραγορές και άλλες υπηρεσίες.

Διόλου τυχαία, τις τελευταίες βδομάδες το ενδιαφέρον για ενοικίαση εξοχικής κατοικίας είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Οι ποιοτικές επιλογές που προσφέρει η Κύπρος, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει η χώρα μας ως τουριστικός προορισμός, κεντρίζουν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η διαδικτυακή πλατφόρμα «Villas2Let», του Ομίλου Giovani, εγγυάται ποιοτικές διακοπές, με ασφάλεια και σε άριστες υγειονομικές συνθήκες, προσφέροντας ελκυστικά πακέτα διακοπών σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.  Όλες οι επιλογές εδώ: www.villas2let.com.cy

Αναμφίβολα η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα όλων μας, δημιουργώντας μια νέα κανονικότητα. Η απομόνωση και ο εγκλεισμός άφησαν τα σημάδια τους σε κάθε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας. Βρισκόμαστε ωστόσο στο επόμενο στάδιο. Η άρση των περιοριστικών μέτρων, σε συνάρτηση με το ότι ο κορωνοϊός βρίσκεται ανάμεσά μας και εν εξελίξει, καθιστά επιτακτική  την ανάγκη  για υπεύθυνες, ασφαλείς και υγιείς επιλογές.

*Διευθυντής Villas2let