Επιλεκτικός «αντιρατσισμός» στη Κύπρο

Η κατάσταση στην Κύπρο έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια. Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών νόμιμων η λαθραίων γνωρίζει συνεχή άνοδο.

Δεν είναι μόνο οι περιουσίες των πολιτών που πλήττονται και η ανασφάλεια όσων δεν πλήττονται αλλά και  στήριξη που δέχονται από πολιτικές δυνάμεις και ΜΚΟ οι οποίες απροκάλυπτα εμφανίζουν τους αλλοδαπούς ως ανώτερα όντα από τους γηγενείς και προασπίζουν το δικαίωμα παραμονής τους στην Κύπρο ακόμα και αν αυτό ζημιώνει τον τόπο.

Οι ΜΚΟ στο τομέα του δήθεν αντιρατσισμού αγνώστου χρηματοδοτήσεως εμφανίζονται όταν πλήττονται μειονότητες. Είτε  νόμιμοι η λαθραίοι μετανάστες είτε οι ΛΟΑΤ, είτε κάποια αίρεση που καλώς η κακώς αδειοδοτήθηκε από το κράτος.

Αν δουν ένα ορθόδοξο να δίνει φυλλάδια θρησκευτικού περιεχομένου θα το πουν προπαγάνδα αλλά αν δουν μουσουλμάνο είναι δικαίωμα …

Οι Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους, υποαμείβονται, δεν παίρνουν παχυλά επιδόματα και οδηγούνται στην αυτοκτονία. Είτε στην μετανάστευση. Άφαντες οι ΜΚΟ. Μόνο οι λίγοι έχουν αξία για αυτούς.

Πρόσφατα χτυπήθηκε μουσουλμανικό τέμενος στην Λεμεσό. ΜΚΟ και κόμματα καταδίκασαν το γεγονός.

Τόσες δεκαετίες όμως δεν έπραξαν τίποτα για τους χριστιανικούς χώρους λατρείας που καταστράφηκαν στα υπό τούρκικη κατοχή εδάφη μας. Εδώ πληρώνω ως φορολογούμενος για να έχουν οι μουσουλμάνοι τεμένη.

Εκεί πληρώνει ο εισβολέας για να φτιαχτούν οι εκκλησίες μας τις οποίες έχει μετατρέψει σε ουρητήρια, στάβλους, αποθήκες, στρατόπεδα έως και σε μπαράκια; 

Είδαμε μια μεγάλη πορεία αναρχικών στοιχείων στην Λευκωσία υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη όμως είχε απαγορεύσει μια μεγάλη πορεία κατά της λαθρομετανάστευσης από εθνικιστές. Η λαθρομετανάστευση θεωρείται δικαίωμα για την αριστερά και την αναρχία. Θα είχε ενδιαφέρον εάν μαθαίναμε την ιδεολογική ταυτότητα των διακινητών. Των δικηγόρων που έχουν εμπλακεί αλλά και των εργοδοτών που προσλαμβάνουν αυτούς τους ανθρώπους και τους έχουν για σκλάβους. Η εγκληματικότητα δηλαδή είναι το όπλο αριστεράς και αναρχίας αλλά θεωρείται φασιστικό το να το λέει ένας εθνικιστής.

Βλέπουμε πράξεις βίας κατά μειονοτήτων από εργοδότες η αστυνομικούς. Εάν και εφόσον δοθεί δημοσιότητα ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου στην Κύπρο. Εάν όμως αλλοδαποί σκοτώσουν, βιάσουν η κλέψουν ουδείς δεν ασχολείται. Τόσο είναι το μίσος τους κατά των γηγενών;

Χθες το ΑΚΕΛ ξεδιάντροπα καθύβρισε τους κατοίκους της Χλώρακας οι οποίοι εδώ και χρόνια υποφέρουν από τα μιλιούνια λαθραίων και νόμιμων μεταναστών που κάποιοι εγκατέστησαν στην κοινότητα τους. Τους λέει ρατσιστές και όλα τα συναφή απλά διότι θέλουν να ζήσουν!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιες δυνάμεις επωφελούνται από το μεταναστευτικό. Είναι υποχρέωση του κράτους αλλά και των πολιτών να εξοστρακίσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Αν θέλουμε μια κοινωνία με ισότητα, μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα ασπάζονται μεν τον διεθνισμό αλλά με φυσιολογικό ύφος πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι κρατικοί μηχανισμοί έτσι ώστε να προστατεύσουν τους Έλληνες της Κύπρου αλλά και τους αλλοδαπούς οι οποίοι παραμένουν νομιμόφρονες αλλά δυστυχώς η αγανάκτηση των πολιτών πολλές φορές τους στοχοποιεί άδικα.

Χριστάκης Χαραλάμπους