Πάμπος Χριστοδούλου: ”Η Εθνική μας δεν άξιζε να χάσει”

Η Εθνική μας δεν άξιζε να χάσει στο σημερινό αγώνα από την Ουαλία, δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας Πάμπος Χριστοδούλου.

“Οι ποδοσφαιριστές μου πήραν λιγότερα από ότι έδωσαν. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργησαμε ευκαιρίες και στο τέλος δεχτήκαμε το γκολ σε μια άτυχη στιγμή χωρίς να το αξίζουμε. Δουλέψαμε πολύ στην τακτική, δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, αντίθετα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους” , ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου, για να προσθέσει:

“Μας περιμένει ένας ακόμη πιο δύσκολος αγώνας την Κυριακή με το Βέλγιο. Θα τα δώσουμε όλα για την υπέρβαση. Ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη στον επόμενο αγώνα ο οποίος θα είναι εξαιρετικά δύσκολος. Η ήττα από την Ουαλία απογοήτευση και εμάς κα τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Είχαμε τις απουσίες κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών και η εμπειρία μας έλείψε.

Όμως, δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υλοποιούμε αυτό που είπαμε από την αρχή για δημιουργία ομάδας με παρών και μέλλον”.