«Πάγωσε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Snik (Video)

Πιστή στην απόφασή της να μην αποκαλύπτει τίποτα για την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα φώτα και τις κάμερες εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι συντελεστές του GNTM επέστρεψαν από το Μιλάνο, όπου είχαν πάει για τα γυρίσματα του ημιτελιkού, και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι ίδιοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται από τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες, και στις δηλώσεις τους ήταν φειδωλοί.

«Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Στη συνέχεια την ρώτησαν για τον Snik και τη φωτογραφία που είχε ο ίδιος ανεβάσει από το Μιλάνο φορώντας μια ροζ γούνα για να απαντήσει: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ πολύ γλυκά».

Τελικά, το μόνο που μάθαμε από τα χείλη του Άγγελου Μπράτη στα σίγουρα είναι ότι μετά το Μιλάνο στο GNTM έμειναν τρεις κοπέλες για τον τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=L7TEz6Jrf4k