Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν πάντα το μεγάλο απωθημένο του Μάθιου Πέρι…

Πάντα ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ ήταν πάντα ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με πηγή.

Υποδύθηκαν το ζευγάρι, την Μόνικα και τον Τσάντλερ, που κατέληξαν να παντρευτούν στους τελευταίους κύκλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. Και τώρα μια πηγή ισχυρίζεται πως στην πραγματική ζωή, ο 50χρονος Μάθιου Πέρι ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για την 55χρονη φίλη του, Κόρτνεϊ Κοξ. «Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της« δήλωσε η πηγή στο US Weekly. «Ο Μάθιου δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει».

Το τηλεοπτικό ζευγάρι απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες ένα γεύμα, με την Κόρτνεϊ να ανεβάζει μια selfie τους και να γράφει στην λεζάντα: «Θα μπορούσα να είμαι πιο πολύ χαρούμενη; Πραγματικοί φίλοι».

Οι δύο ηθοποιοί ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους, με την Κόρτνεϊ Κοξ να παντρεύεται τον Ντέιβιντ Αρκέτ από το 1999 μέχρι το 2013, ενώ πλέον είναι ζευγάρι με τον ροκ σταρ Τζόνι ΜακΝτέιντ. Ο Μάθιου Πέρι, από την άλλη, μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ, αλλά υπήρξε ζευγάρι με τις Γιασμίν Μπλιθ, την Τζούλια Ρόμπερτς και την Λίζι Κάπλαν.

Και φαίνεται πως οι πρώην συμπρωταγωνιστές στην σειρά «Φιλαράκια» όλο και πληθαίνουν με την Τζένιφερ Άνιστον να κάνει κι αυτή μια ανάρτηση στο Instagram – την πρώτη της μάλιστα ανάρτηση – που έριξε το Instagram. Κι όλα αυτά την ώρα που το Hollywood Reporter αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για ένα reunion στο οποίο θα συναντηθούν ξανά όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Φιλαράκια»: Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου και Ματ ΛεΜπλανκ. Οι πηγές βέβαια τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία προς το παρόν, αλλά το γεγονός πως τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι δημιουργοί της σειράς είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν ξανά, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα.