Πάγκαλος προς Τσίπρα: Ψυχοθεραπεία έκανες στην Κούβα;

Την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα σχολίασε με καυστικό τρόπο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αλέξη είσαι κομμουνιστής;» αναρωτήθηκε αρχικά.

«Κάποιος πρέπει να σου κάνει την ερώτηση. Αν είσαι, τότε γιατί δεν πας στο “τιμημένο” και βασανίζεσαι; Αν πάλι δεν είσαι κομμουνιστής, τι κάνεις εσύ μόνος από όλους τους Ευρωπαίους Πρωθυπουργούς τόσα χιλιόμετρα μακριά; Ψυχοθεραπεία;» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.

«Ωραίο πάντως το look Antonio Banderas στην προσγείωση. Αν το ξανακάνεις, πες να σου βάλουν & λίγη μπογιά στο ζελέ. Σαρανταρίσαμε…», κατέληξε.

0 1

 

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πάγκαλος έγραψε πως είδε την ομιλία Τσίπρα «στην κομματική ΕΡΤ» και σχολίασε με τρία νέα tweets:

Αλέξη, μόλις είδα στην κομματική ΕΡΤ το λόγο σου στην Πλατεία Επανάστασης. Μπαγάσα! Κατάφερες να σου δώσουν 10 λεπτά για επικήδειο. Εκείνη τη σύγκριση συνθημάτων τι την ήθελες; Μήπως ήθελες να πεις ότι οι Μπαρμπούντος εμπνεύστηκαν από το 1821; Πάντως συγχαρητήρια για το “Hasta la victoria siempre”. Ένα φωνήεν να έκανες λάθος, θα γινόμασταν πάλι ρεζίλι.

8888

Nα σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός εκφώνησε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) επικήδειο λόγο στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.