Ο Johnny Depp αγόρασε το μικρό ελληνικό νησί Στρογγυλή

Φαίνεται ότι ο γνωστός ηθοποιός Johhny Depp σκέφτηκε να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδος και  αποφάσισε να αγοράσει το νησί Stroggino,  εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, έναντι €4,2 εκατομμυρίων όπως δήλωσε ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο.

Η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Johhny Depp για να δει το νησί Stroggino , το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο, αναφέρει το πρακτορείο.

Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”.

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στην Ελάδα, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι “Gaia Sogia” , μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως οι Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.