Ο 53χρονος Μάικ Τάισον τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στα ρινγκ!

Η επιστροφή του Μαίκ Τάισον είναι γεγονός!

Ο θρυλικός πυγμάχος επιστρέφει στα ρινγκ στα 53 του χρόνια στις 12 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια, αντιμετωπίζοντας τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή τεσσάρων κατηγοριών Roy Jones Jr. σε έναν αγώνα οκτώ γύρων.

Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι αγώνας επίδειξης και φυσικά τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά δίκτυα, πρώτα θα εγκριθεί από την Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και στη συνέχεια θα προβληθεί στην πλατφόρμα Triller μέσω pay per view.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Τάισον, καθόσον ανελισσόταν προς την κορυφή της επαγγελματικής πυγμαχίας, θεωρούνταν φαινόμενο, κυρίως για την κτηνώδη δύναμη και την ωμή βία με την οποίαν ισοπέδωνε τους αντιπάλους του. Κατ’ αυτό τον τρόπο, άλλωστε, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην πιο δύσκολη κατηγορία του μποξ σε ηλικία μόλις 20 ετών. Υπήρξε και παραμένει ακόμη, ο νεότερος πυγμάχος που κατέκτησε ποτέ τον πλέον επίζηλο τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Παρά τις επιτυχίες του, όμως, η ζωή του σημαδεύτηκε από κάθε είδους σκάνδαλα, καταχρήσεις, προβλήματα με το νόμο κ.ο.κ. Βεβαίως, όλα αυτά συνέθεσαν το απόλυτο προφίλ του αρχετυπικού «κακού παιδιού», γι’ αυτό και η επιστροφή του Μάικ Τάισον στο ρινγκ θα αποτελέσει -εάν τελικά συμβεί- γεγονός παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Εν τω μεταξύ, ο Μάικ Τάισον, ο οποίος έχει κρεμάσει τα γάντια του από το 2005 όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά (και ηττήθηκε), έχει αρχίσει εντατικές προπονήσεις. Σκηνές από τις οποίες μοιράζεται με τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.