Ο 14χρονος Κλεόπας διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 14χρονος Κλεόπας αν και διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ένα από τα θύματα της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες στο Στρόβολο, όταν ο πατέρας του πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, την 9χρονη κόρη του και αφού τραυμάτισε κρίσιμα τον 14χρονο γιο του, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

“Είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, είναι στον αναπνευστήρα ακόμη” δήλωσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Θεόδωρος Κυπριανού δήλωσε πως .

Ερωτηθείς αν η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου, ο κ. Κυπριανού είπε ότι “δεν μπορεί κανείς να πει ότι κάποιος που είναι στον αναπνευστήρα είναι εκτός κινδύνου”.

Πρόσθεσε ότι “είναι διασωληνωμένος ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σταθερή κατάσταση. Προγραμματίζεται η διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος ηλεκτρολόγος ανέμενε την εν διαστάσει σύζυγό του μαζί με τα δύο παιδιά τους στην οικία της μητέρας του, στην οδό Αριάδνης, πάροδος Κωνσταντινουπόλεως.

Όταν έφτασαν εκεί, ο 41χρονος βγήκε από την οικία της μητέρας του και μετά από έντονη συζήτηση, που είχε με τη σύζυγό του, πρόταξε στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και άρχισε να ρίχνει ριπές.

Από τις σφαίρες του G3 πρώτη έπεσε νεκρή η σύζυγος. Η 9χρονη κόρη του μαζί με τον αδερφό της βγήκαν από αυτοκίνητο και έτρεξαν, προσπαθώντας να γλιτώσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το 9χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.

Ο 14χρονος γιος του κατάφερε για λίγο να διαφύγει σε ανοιχτό χώρο απέναντι από το σπίτι, ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα δέχθηκε τους πυροβολισμούς του πατέρα του στην πλάτη και έπεσε αιμόφυρτος.