Ο Χριστόφιας έφερε τους Τροικανούς

Το θέατρο του παραλόγου παίζετε το τελευταίο διάστημα στην πλάτη του λαού, ο οποίος έχει επιφορτισθεί τον ζυγό της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας .

Η κάθοδος των τροικανών στο νησί μας έγινε μετά βαΐων και κλάδων από τον τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημητρη Χριστόφιας. Μεγάλος αριθμός μνημονιακών νομοσχεδίων είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση Χριστόφια στα πλαίσια της εξασφάλισης της δανειακής σύμβασης με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Την στήριξη του κόμματος του είχε στην απόφαση αυτή, τόσο για την κάθοδο των τροικανών, όσο και για την άρον άρον ψήφιση των εν λόγω νομοσχεδίων από την Βουλή, ο τέως πρόεδρος.

Πώς γίνεται τώρα που πήγαν στα σπίτια τους με όλα τα καλά που αποκόμισαν στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης τους, από την θέση της  αντιπολίτευσης να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να βγαίνουν και μας λένε ΟΧΙ στο μνημόνιο και επιστροφή στη Λίρα;

Προχώρησαν μάλιστα και στην ετοιμασία μελέτης για επίλυση του σοβαρότατου οικονομικού προβλήματος της Κύπρου, εκτός μνημονίου και δανειακής σύμβασης.

Τόσα χρόνια τι έκαναν οι λεβέντες μας και δεν έκαναν μελέτες για να σώσουν τη Κύπρο και τις θυμήθηκαν τώρα;