Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ψάχνει μέσω αγγελίας ηθοποιούς αλλά… χωρίς πληρωμή!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λόγους επαγγελματικούς. Ο ηθοποιός όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα λάβει μέρος σε μια νέα ταινία με τίτλο «Τυφλή πίστη» όπου θα υποδυθεί έναν ιερέα.

Στη συνέχεια είπε πως θα μείνει στη χώρα μας μέχρι τέλη Οκτώβρη όπου θα λάβει μέρος σε ακόμα μια ταινία που γυρίζεται στη Σαρωνίδα ενώ όπως αποκάλυψε του χρόνου θα τον δούμε σε μια σειρά του Mega που είναι στα σκαριά.

Προφανώς ο ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει σε διάφορα projects έχει… ριχτεί στο κυνήγι νέων ηθοποιών και συνεργατών. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αγγελία στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν βιογραφικά. Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι όσοι επιλεγούν δεν θα πληρωθούν όμως η παραγωγή «θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Η αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου


«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία», έγραψε στην αγγελία ο Χρήστος Βασιλόπουλος.