Ο Πύρρος Δήμας ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, υπήρξε το στήριγμά της όλο το διάστημα που εκείνη έδινε μάχη για τη ζωή της. Ο Πύρρος Δήμας προσπάθησε να μην απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή και έζησε το πένθος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα, 4 χρόνια μετά, χαμογελάει και πάλι καθώς είναι ξανά ερωτευμένος. Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η πρώην παίκτρια του Survivor Αφροδίτη Σκαφιδά.

Μάλιστα οι δυο τους έκαναν ήδη την πρώτη τους δημόσια εμφάνισή στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος ενώ η κάμερα του Happy Day τους συνάντησε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Είμαστε εδώ όλοι για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της αλλά και καλές δουλειές στο καινούργιο μαγαζί. Από μόδα δεν έχω ιδέα αλλά η Ιωάννα τα πάει πολύ καλά» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφιδά που έχει κλέψει την καρδιά του Πύρρου Δήμα:
Η Αφροδίτη Σκαφιδά είναι 39 ετών και συμμετείχε στον κύκλο Survivor Ελλάδα Τουρκία το 2019.

Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.