Βρετανία: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιγράφει το χάος στο σπίτι του… τσακωμοί του πρίγκιπα Τζορτζ με τη Σάρλοτ

Άγνωστες στιγμές της οικογενειακής του ζωής έδωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Το χάος στην κουζίνα και οι τσακωμοί του πρίγκιπα Τζορτζ με τη Σάρλοτ.

Οι Κέιμπριτζ περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους εκτός παλατιού, στο Άνμερ Χολ, ένα γεωργιανό εξοχικό του 19ου αιώνα που τους έκανε δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο τους το 2011. Και όπως περιέγραψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ οι σκηνές χάους στην κουζίνα του σπιτιού τους, ιδιαίτερα τα πρωινά, είναι συχνές.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ηχογράφησε ένα podcast με τίτλο «Time to Walk» τον Φεβρουάριο, όταν η Βρετανία βρισκόταν σε lockdown και εκείνος με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, τον 8χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 6χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 3χρονο πρίγκιπα Λούις, πέρασαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξοχικό τους.

Κατά τη διάρκεια του podcast, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε: «Αυτό που με εξέπληξε είναι το πόσο πολύ τα παιδιά μου έχουν κληρονομήσει την αγάπη της οικογένειάς μου για τη μουσική. Τα περισσότερα πρωινά δίνεται μια μάχη ανάμεσα στην Σάρλοτ και τον Τζορτζ για το ποιο τραγούδι θα παίξει. Φυσικά, εμείς επεμβαίνουμε και τους λέμε πως την μία ημέρα θα επιλέξει ο ένας και την άλλη ο άλλος».

Για άγνωστες οικογενειακές στιγμές μίλησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

«Ξεκινάει λοιπόν τη μία μέρα ο Τζορτζ και μετά είναι η σειρά της Σάρλοτ. Είναι μεγάλη η αγάπη τους για τη μουσική. Και ένα από τα τραγούδια που λατρεύουν τα παιδιά αυτή την περίοδο είναι της Σακίρα, το Waka Waka» αναφέρει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, συνεχίζοντας: «Υπάρχει πολύ χορευτικό κούνημα. Υπάρχουν επίσης και πολλά ρούχα. Η Σάρλοτ, ιδιαίτερα τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της και τα είδη μπαλέτου και τα πάντα. Τρελαίνεται τελείως, με τον Λούις να την ακολουθεί και να προσπαθεί να κάνει ότι και εκείνη. Είναι μια πραγματικά χαρούμενη στιγμή, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν απλώς να τρέχουν, να κάνουν έναν χαμό και να τραγουδούν».

Η εμμονή του Λούις με τα τρακτέρ
Προχωρώντας σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή, καθώς περπατά στο Σάντριγχαμ κατά τη διάρκεια του podcast, είπε: «Έχουμε λαγούς που τρέχουν στο χωράφι εκεί, χοντρές πέρδικες που περνούν πάνω από τον φράκτη λίγο πιο πέρα και ένα πορτοκαλί τρακτέρ μπροστά» λέει. «Ο Λούις έχει εμμονή με τα τρακτέρ. Το βλέπει σαν κάτι πολύ άγριο αλλά την ίδια στιγμή και γαλήνιο».

Η βόλτα του Γουίλιαμ τελειώνει στο Άνμερ Χολ. «Είμαστε επιτέλους εδώ. Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε εδώ. Είναι πολύ ιδιαίτερο μέρος, είναι πολύ ήσυχο. Και νιώθουμε πολύ, πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε στην εξοχή» είπε. «Έχουμε πρόβατα στα χωράφια. Έχουμε τη λίμνη με τις πάπιες και τις χήνες. Είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζεις».

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο podcast μοιράστηκε και στιγμές με την μητέρα του, περιγράφοντας πώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα έβαζε τέρμα το The Best της Τίνα Τέρνερ όταν έπαιρνε τον ίδιο και τον αδερφό του από το σχολείο, για να χαλαρώνει την ατμόσφαιρα.