Ο ΠτΔ δέχθηκε την Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την γνωστή τραγουδίστρια κα Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και στον οποίον κατέκτησε τη 2η θέση.

Κατά τη συνάντηση- παρόντες στην οποία ήταν, μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο συνθέτης του τραγουδιού κ. Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ κ. Θανάσης Τσώκος, ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Μιχάλης Μαραθεύτης- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα την κα Φουρέιρα για την επιτυχία στον διαγωνισμό, σημειώνοντας ότι «προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

Πρόσθεσε ότι «ένοιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματα, αλλά και το αίσθημα που μας δώσατε εκείνο το βράδυ και βεβαίως μετά, την αγωνία που περάσαμε».

Τέλος, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι «η σκηνική παρουσία και η απόδοση ήταν εξαιρετική».

Από την πλευρά της η κα Φουρέιρα είπε ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο γιατί την Κύπρο την αγαπάμε ιδιαίτερα. Χαίρομαι πάρα πολύ αν τα καταφέραμε έστω και λίγο, μαζί με το ΡΙΚ να κάνουμε μια Ευρώπη να μιλάει για την Κύπρο». Πρόσθεσε ότι «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή, εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος. Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ», είπε η κα Φουρέιρα.