Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΕ της Βουλής της Εσθονίας φτάνει στην Κύπρο αύριο

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης του Κοινοβουλίου της Εσθονίας, Kalle Palling, φτάνει στην Κύπρο αύριο για τριήμερη επίσκεψη, ύστερα από σχετική πρόσκληση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Kalle Palling θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Ζαχαρία Ζαχαρίου, καθώς και την Αθηνά Κυριακίδου, μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών.

Ο κ. Kalle Palling θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με το Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αλέξη Γαλανό, τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού, Σάββα Στούππα, τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Εσθονίας στην Κύπρο, Μιχάλη Ζαμπέλα, τον Πρόεδρο Φειδία Πηλείδη και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ.