ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση – Όλο το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα μετά την διακοπή, με τους προβολείς να στρέφονται στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Ανόρθωση, στοιχείο που αποτελεί τη μεγάλη ιδιαιτερότητα του αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ είναι στην κορυφή αήττητο με 26 βαθμούς ενώ η Ανόρθωση είναι στην 4η θέση με 21 βαθμούς όσους έχει και ο Απόλλωνας.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα στο Στάδιο ΓΣΠ είναι πολύ μεγάλο αφού το αποτέλεσμα αναμένουν με με μεγαλο ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες ομάδες που βρισκονται κοντά στη βαθμολογια.

Το Σάββατο, πέραν από το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθούν δύο αναμέτρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους. Συγκεκριμένα, η ΕΝ Παραλιμνίου θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άχνας και ο Ερμής Αραδίππου της Δόξα Κατωκοπιάς.

Την Κυριακή η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ υποδέχεται την Αγία Νάπα, ο Απόλλωνας παίζει εκτός έδρας με την Πάφο και η Ομόνοια πάει στο Τσίρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει το φορμαρισμένο Άρη.

Η 11η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

111