Ο Πρόεδρος εξήγγειλε έργα €95 εκατ. στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης βρέθηκε σήμερα στην ελέυθερη περιοχή Αμμοχώστου όπου προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου με οργανωμένα σύνολα της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος στο πλαίσιο της εξαγγελίας έργων υποδομής και ανάπτυξης για την ελέυθεροη περιοχή Αμμοχώστου προέβη στην εξαγγελία  έργων συνολικού ύψους €95 εκατ.

Μερικά από τα έργα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην εξαγγελία είναι η ανάπλαση αλιευτικού καταφυγίου Λιοπετρίου, συνολικού κόστους €3 εκατ. η μελέτη και κατασκευή σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στο φράκτη Άχνας κόστους €30,7 εκατ. ανέγερση λέσχης ηλικιωμένων στη Δερύνεια συνολικού κόστους €900 χιλιάδων, αναβάθμιση Δημοτικου Σταδίου Σωτήρας συνολικού κόστους €600 χιλιάδων, ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αγίας Νάπας με κατασκευή πεζοδρόμου, συνολικού κόστους €6,5 εκατ., η βελτίωση της λεωφόρου Περνέρα στον Πρωταρά συνολικού κόστους €8 εκατ. και η ανέγερση νέου κτιρίου για την αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου συνολικού κόστους €4,3 εκατ.