Ο Πρίγκιπας, τα «κοπελλούθκια» και η απομάκρυνση στελεχών του ιστορικού ΔΗΚΟ

Θυμάστε ιδιαίτερα μετά το 2013 που η γνωστή παρεούλα του περίγυρου του Προέδρου του ΔΗΚΟ είχαν τρελάνει τους πάντες ιδιαίτερα στο facebook με την λέξη «κοπελλούθκια» που τους την είχε κολλήσει το άλλο μισό ΔΗΚΟ. Οι ίδιοι αυτοχλευάζονται και αυτοκατηγορούνται δήθεν ως χιούμορ και μετά φταίνε οι άλλοι. Αυτά είχαν γραμμένα, τα ίδια «κοπελλούθκια» και στους τοίχους του κεντρικού επιτελείου του Νικόλα2018 στη Λευκωσία.

Παρόλο που ο Χρύσης Παντελίδης προσπάθησε σε «στημένη» ερώτηση σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ο Φιλελεύθερος στις 19/01/2020 να απαλλαγεί από ρετσινιά της λέξης #kopellouthkia σχολιάζοντας αρχικά «για αρχές, αξίες, προτάσεις, ήθος και εντιμότητα» ενώ στο τέλος έκανε αναφορά σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι «εξαντλούνται στο απαξιωτικού ύφους επίθετο που έχετε αναφέρει, τότε απλώς επιβεβαιώνεται η ανεπάρκεια και η αδυναμία των ιδίων των κατηγόρων», ευτυχώς ή δυστυχώς και κουμάντο κάνουν και η ρετσινιά του έμεινε και αυτού και στους άλλους του περίγυρου του Νικόλα.

Με όλα αυτά τα καμώματα των κοπελλουθκιών, διώχνουν, απομακρύνουν και αφοπλίζουν τα πλείστα στελέχη του παλιού ΔΗΚΟ. Φυσικά δεν κατανοούν ότι προφανώς τα νούμερα που θέλει ο Νικόλας ως Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν αρκούν για να εξασφαλίσει ποσοστά που να του επιτρέπουν να είναι είτε εξουσία, είτε ρυθμιστής της εξουσίας και των εξελίξεων. Κάτι που ήξερε καλά ως κομματικό παιγνίδι και έπαιζε ο Μάριος Καρογιάν ακόμη και παλαιότερα ο πατέρας του ο μακαρίτης Τάσσος Παπαδόπουλος εξού και το 2003 εκλέγηκε από τον πρώτο γύρο ΠτΔ λόγω φυσικά του τότε ισχυρού ΑΚΕΛ αλλά και συσπείρωσης όλων των τάσεων εντός του ΔΗΚΟ.

Ο διχασμένος πλέον περίγυρος του Νικόλα….

Ημερομηνία λήψης φωτογραφίας, 23 Δεκεμβρίου 2016

Πολιτικό ρεπορτάζ, Μαριλένα Χρίστου