Απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα: Εντοπίστηκε το όπλο

Στα χέρια της Αστυνομίας το όπλο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αστυνομικές αρχές, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα έξω από καφεστιατόριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κρυού Νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο του δράστη ήταν γνωστός επιχειρηματίας.  Η γκαγκστερική επίθεση εναντίον του διαπράχθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο δράστης που φορούσε κουκούλα και ήταν κρυμμένος σε ανθώνα εστιατορίου. Σε κάποια στιγμή στάθηκε μπροστά από το τζάμι της καφετέριας και άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων και συγκεκριμένα στο τραπέζι που νωρίτερα καθόταν ο επιχειρηματίας.

Από τους έξι που βρίσκονταν στο τραπέζι οι τέσσερις τραυματίστηκαν από τα πυρά. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών ο δράστης θεάθηκε να τρέχει από την οδό Κρυού Νερού προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, φαίνεται ότι τα τέσσερα άτομα που έχουν τραυματιστεί, τρεις εκ των οποίων είναι Ελληνοκύπριοι, δεν είχαν σχέση με τον επιχειρηματία που εικάζεται ότι ήταν στόχος της απόπειρας φόνου, αλλά βρίσκονταν στην καφετέρια ως θαμώνες.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το όπλο που χρησιμοποίησε για την επίθεση είναι τύπου καλάσνικοφ.

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Κυριακής, έσπευσε στη σκηνή ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, όπου θα ενημερωθεί ενώ σε λίγο αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου.

Οι Αρχές συνεχίζουν να “χτενίζουν” την περιοχή προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ενώ γίνονται εξετάσεις και σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένα σημαντικό τεκμήριο που φέρεται να είναι το όπλο του δράστη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί όπλο σε υπόγειο χώρο κοντά στο Μουσείο Θάλασσας, το οποίο εξετάζεται κατά πόσον ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης.