Ο Ν.Αναστασιάδης θα βραβεύσει τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για την Προεδρία ΕΕ

Το Βραβείο Πρωτοποριακής Δημιουργίας «Γιάννος Κρανιδιώτης» θα απονείμει στο Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Ανδρέα Μαυρογιάννη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, για τη προσφορά του στην κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση η απονομή θα γίνει στα πλαίσια συζήτησης με θέμα «Οι σχέσεις Κύπρου – ΕΕ σε μετάβαση: Σχεδιάζοντας ξανά την ευρωπαϊκή μας πορεία», που θα λάβει χώρα στο Europe Direct Λεμεσού, το βράδυ της Δευτέρας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο ίδιος ο κ. Μαυρογιάννης, ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο Τάσος Γεωργίου και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτών 2013 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε συνεργασία με τον Όμιλο Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας – ΟΠΕΚ και το ΤΕΠΑΚ–Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Λεμεσού.

 

Check Also

ΥΠΕΣ: Απαντά με επιστολές στην Ατταλίδου και την καλεί να απολογηθεί

Απάντηση Υπουργείου Εσωτερικών σε παραπλανητικό και αναληθές δημοσίευμα σε σχέση με δήθεν απόκρυψη στοιχείων για …

Υπ. Υγείας: Στοιχεία νοσηλειών με βάση το ιστορικό εμβολιασμού

Υπ. Υγείας: Στοιχεία νοσηλειών με βάση το ιστορικό εμβολιασμού  Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Υπουργείου …