Ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε δημόσια τον Μπράντλεϊ Κούπερ που τον βοήθησε με τον αλκοολισμό! (Video)

Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη του Μπραντ Πιτ για το πρόβλημα αλκοολισμού του στη διάρκεια της τελετής National Board of Review Annual Awards Gala, όπου και παρέλαβε ένα ακόμη βραβείο για τη συμμετοχή του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Ο 56χρονος σταρ του Χόλιγουντ ευχαρίστησε δημοσίως τον ηθοποιό και φίλο του Μπράντλεϊ Κούπερ που τον βοήθησε να μείνει νηφάλιος όλα αυτά τα χρόνια.

«Ο Μπράντλεϊ έβαλε την κόρη του για ύπνο και ήρθε εδώ για το βραβείο. Είναι ψυχούλα. Είμαι νηφάλιος εξαιτίας του και κάθε μέρα πιο χαρούμενος. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ» είπε ο Μπραντ Πιτ.

Ο ηθοποιός ποτέ δεν έκρυψε το πρόβλημα της εξάρτησής του από το αλκοόλ και πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι πήγε στους Ανώνυμους Αλκολικούς, μετά τη διάλυση του γάμου του με την Αντζελίνα Τζολί.

«Έχεις όλους αυτούς τους άνδρες που κάθονται γύρω σου, είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς με έναν τρόπο που δεν έχω δει ξανά. Είναι ένα ασφαλές καταφύγιο με λίγη κριτική» είχε πει στους New York Times.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2020, ο οποίος κέρδισε τη Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε κωμωδία/μιούζικαλ για την ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Η ομιλία του διάσημου ηθοποιού κατά την παραλαβή του βραβείου ακόμη συζητείται για διάφορους λόγους.

Σε μερίδα του αμερικανικού Τύπου, αλλά και στα social media προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε τους πάντες, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ομιλία του στα έξι του παιδιά. Μάλιστα η παράλειψη αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αν και όλοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός έχει αδυναμία στα παιδιά του.

Όπως αναφέρει το TMZ σε δημοσίευμά του, υπήρχε λόγος που ο Πιτ δεν αναφέρθηκε σε αυτά και μάλιστα έγινε με σκοπό. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ηθοποιός δεν επιθυμούσε να τραβήξει πάνω στα παιδιά του την προσοχή και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν επιλύσει ακόμη τα θέματα που τους χωρίζουν. Μάλιστα, -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση του Πιτ, θέλοντας έτσι να προστατεύσει την ιδιωτικότητά τους.

Δείτε το βίντεο με το «ευχαριστώ»:

https://www.youtube.com/watch?v=fO0oohT3ag4&feature=emb_title