Ο “μικρός” Μπεν βρίσκεται στη Λεμεσό;;;;

Ο φάκελος της υπόθεσης Ben Needham έχει ξανανοίξει λόγω νέων στοιχείων που δείχνει έναν νεαρό άνδρα που μοιάζει με τον Ben να είναι σε Roma – πυκνοκατοικημένη περιοχή της Λεμεσού , σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ .

Μια ανώνυμη πηγή που υποβλήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία – όπως και βίντεο – με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω , Παναγιώτης Αβρίθης . Το βίντεο δείχνει έναν νεαρό άνδρα ( επάνω φωτογραφία ), μεταξύ 20 έως 25 ετών μεταξύ των τεσσάρων Ρομά , σε μια εκκλησία στη Λεμεσό . Σύμφωνα με τον κ. Αβρίθη , αυτός ο άνθρωπος φέρει μεγάλη ομοιότητα με το 21χρονο Ben , όπως αυτός απεικονίζεται στο σχέδιο της  Scotland Yard.

Ο νεαρός άνδρας που έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια ήρθε στη  Κύπρος με μια οικογένεια Ρομά πριν από λίγα χρόνια για να αποφευχθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα και τώρα ζει σε μια κοντινή περιοχή πυκνοκατοικημένη από τους Ρομά , σύμφωνα με την ίδια πηγή.

” Στην  Εισαγγελέα της Κω , κα Αλεξάνδρα Mούσσουρα,  παρουσιάστηκαν στοιχεία από τον κ. Παναγιώτη Αβρίθης . Ο τοπικός εισαγγελέας κοινοποιήθηκε και τα νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο αρχείο Ben », δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου , ​​Δαμιανός Αθανασίου στην ελληνική GreekReporter .

” Ο εισαγγελέας έχει κοινοποιήσει την Interpol και περιμένουμε τις κυπριακές αρχές για να αρχίσει την εξέταση της υπόθεσης και να εντοπίσει αυτόν τον νεαρό άνδρα “, πρόσθεσε .

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυπριακής αστυνομίας που γνώριζε  το θέμα , δήλωσε  ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση από την Ιντερπόλ στις κυπριακές αρχές – τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή .

« Δεν λέω ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη , μόνο που δεν έχει εκδοθεί σήμα για να μας ακόμα”, πρόσθεσε ο αξιωματούχος .

Ο Ben Needham είχε πάει διακοπές με τους γονείς του στο νησί της Κω, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991. Δεν υπάρχουν στοιχεία – εκτός από την τελευταία πηγή – ότι ο Ben απήχθη από τους Ρομά .

Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο . Έπαιζε έξω από την αγροικία της οικογένειας , που ήταν υπό ανακαίνιση , όταν στις 2.30 περίπου το απόγευμα , οι ενήλικες συνειδητοποίησαν  ότι είχε εξαφανιστεί .

Οι γονείς του δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν για το παιδί τους , που πιστεύουν ότι είναι ακόμα ζωντανός και μπορεί να μην γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα .