Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μήνα του μέλιτος… πάνω σε μία καμήλα (Video)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απολαμβάνουν ακόμα τον μήνα του μέλιτος, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία τελετή υπερπαραγωγή στην Κύπρο.

Το νεόνυμφο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και συχνά ανεβάζει στο Instagram στιγμιότυπα και βίντεο από τα εξωτικά μέρη που επισκέπεται.
Από χθες, όπως ανάρτησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι δυο τους βρίσκονται στο Ντουμπάι και μάλιστα πάνω σε μία… καμήλα. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, φαίνεται να χαίρονται όσο τίποτα την ξεχωριστή βόλτα τους, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος ο θεατρικός παραγωγός, η εμπειρία ήταν ξεχωριστή.

«Βόλτα με καμήλες σε σαφάρι στο Ντουμπάι εν ώρα ηλιοβασιλέματος. Συγκλονιστική εμπειρία» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε το βίντεο

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής με πυροτεχνήματα και οι δρόμοι της Λεμεσού αποκλείστηκαν για το γεγονός.

Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα. Τα όργανα δεν σταμάτησαν να παίζουν μουσική μέχρι το ζευγάρι να μπει στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.