Ο Λιονέλ Μέσι θα πληρώσει 4 εκατομμύρια για να βγάλει από την φυλακή τον Ροναλντίνιο

Το άστρο του Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε να λάμπει όταν η Μπαρτσελόνα τον εμπιστεύτηκε σε πολύ «τρυφερή» ηλικία, ενώ σημαντικό ρόλο στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη έπαιξε το γεγονός ότι ήταν συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο. Η συνύπαρξή τους στον καταλανικό σύλλογο ήταν τέτοια και τόσο καλή, που κανείς δεν την ξεχνά.

Ειδικά ο Αργεντινός αστέρας, ο οποίος δεν άντεξε να βλέπει άλλο τον φίλο του να… κατρακυλά και ετοιμάζεται να του ξεπληρώσει όλα τα χρέη και να τον βγάλει από τη φυλακή της Παραγουάης, στην οποία ο «Ρόνι» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα θα ξεπληρώσει τα χρέη του Βραζιλιάνου τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Παραγουάη, ενώ προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και το ποσό των 4 εκατομμυρίων για την απελευθέρωσή του.

Ο Ροναλντίνιο έβγαλε αμέτρητα χρήματα στην καριέρα του, αλλά δεν έκανε καλή διαχείριση στη συνέχεια, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται σε δεινή θέση -όχι μόνο από οικονομικής άποψης. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά ο Μέσι, ο οποίος δείχνει έτοιμος να βγάλει ξανά… στην επιφάνεια τον 40χρονο βετεράνο αστέρα, ως μια πράξη ανταπόδοσης στον μέντορά του.