Ο Λεμπ, νικητής στο ράλι Αργεντινής

Ό,τι θέλει κάνει ο Σεμπαστιάν Λεμπ αρκεί να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού. Ο Αλσατός οδηγός δεν πτοήθηκε που είχε να οδηγήσει περίπου ένα χρόνο σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές, παίρνοντας τη νίκη στον πέμπτο γύρο της σεζόν που πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή.

Ο Λεμπ –ο οποίος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, αλλά συμμετέχει σε κάποιους γύρους αυτού- έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, πανηγυρίζοντας την όγδοη νίκη του στην Αργεντινή.

Ο εννιά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ την τρίτη ημέρα του αγώνα, έχοντας εύκολο έργο στη συνέχεια, φτάνοντας την 78η νίκη στην καριέρα του.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ με Volkswagen, ο οποίος δεν κατάφερε να πιέσει τον οδηγό της Citroen για την πρώτη θέση. Πάντως δεν πρέπει να ανησυχεί για τον τίτλο στο WRC, καθώς ο Λεμπ θα τρέξει μόνο σε ένα ακόμη από τα υπολειπόμενα Ράλι της σεζόν.

Μεγάλη μάχη δόθηκε για την τρίτη θέση μεταξύ των Νόβικοφ και του Λάτβαλα με τον τελευταίο να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της τελευταίας ημέρας, κάνοντας το δύο- τρία για την Volkswagen.