Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός Εθνικής Πορτογαλίας

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, στις επόμενες δύο υποχρεώσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άσος της Γιουβέντους, επικοινώνησε με τον Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και αποφάσισαν από κοινού, την αποχή του από τις αναμετρήσεις με την Πολωνία (11/10 για το Nations league, εκτός έδρας) και την Σκοτία (14/10 φιλικός εκτός έδρας). Μάλιστα o πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμεz, δήλωσε ότι η φήμη και το «καλό» όνομα του ποδοσφαιριστή έιναι αυτόν τον καιρό υπό αμφισβήτηση, μετά τις αποκαλύψεις της Κάθριν Μαγιόργκα.

Η Αμερικανίδα, κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τη βίασε μια νύχτα του 2009 στην σουίτα του στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων. Όπως ισχυρίζεται η 34χρονη, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και μετά τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή. Ο άσος της «Μεγάλης Κυρίας» ξεκαθάρισε τη θέση του με μία ανάρτησή του στο Twitter γράφοντας:

«Επισήμως αρνούμαι κάθε κατηγορία εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα που είναι ενάντια στα πιστεύω μου. Προκειμένου να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμε να τροφοδοτώ τις εικασίες των media από ανθρώπους που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους μέσα από εμένα. Η καθαρή μου συνείδηση θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας».