Η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 θα «προβάλλει» το κινητό σας σε υπολογιστή

Θέμα ημερών είναι πλέον οι χρήστες των Windows 10 να λάβουν τη νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος («Αναβάθμιση Οκτωβρίου 2018») και η Microsoft ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων με το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αναβάθμιση θα περιλαμβάνεται και μια νέα εφαρμογή, ονόματι Your Phone, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Android να διαβάζουν τα SMS τους και να βλέπουν τις φωτογραφίες τους στον υπολογιστή τους.

Μάλιστα η εφαρμογή θα δουλεύει μέσω WiFi που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται το κινητό να είναι καλωδιωμένο με τον υπολογιστή, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευή «τρέχει» με Android 7 και άνω.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο στόχος της Microsoft είναι σε επόμενη φάση να επιτρέπει στους χρήστες τηλεφώνων Android να «προβάλλουν» το κινητό τους σε υπολογιστή Windows 10 και να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές του κινητού μέσω του υπολογιστή τους.

Μια αντίστοιχη εφαρμογή έχει προβλεφθεί και για τα iPhone, αλλά έχει πολύ περιορισμένες ιδιότητες. Η νέα αναβάθμιση θα αρχίσει να εγκαθίσταται στους υπολογιστές κατά κύματα από τις 9 Οκτωβρίου.