Ο θάνατος του 33χρονου λοχαγού οφείλεται σε πνιγμό

Ο θάνατος του 33χρονου στρατιωτικού Μιχάλη Σταύρου, οφείλεται σε πνιγμό.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού του ο ιατροδικαστής Νίκος Χαραλάμπους στην παρουσία του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους και εκ μέρους της οικογένειας του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, ο θάνατος του στρατιωτικού οφείλεται σε πνιγμό ενώ αποκλείστηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο κ. Χαραλάμπους μετά το πέρας της νεκροτομής είπε « σήμερα έχω διενεργήσει αυτοψία καθώς και νεκροτομή στην σορό του 33χρονου λοχαγού του οποίου ο θάνατος οφελείται σε πνιγμό εντός θαλάσσιου ύδατος. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

Απομακρυσμένο είχε χαρακτηρίσει και νωρίτερα τα ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.

Σε δηλώσεις του στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, ο κ. Τσαπής είπε ότι το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και συγκεκριμένα στη « Γερόνησο», διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρση του ότι πρόκειται για τον 33χρονο λοχαγό.

Ο εντοπισμός του στρατιωτικού όπως έχουμε ήδη αναφέρει έγινε γύρω στις 8:30 το πρωί από ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος εντόπισε αναίσθητο πρόσωπο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας .

Ο Μιχάλης Σταύρου εντοπίστηκε στο σημείο που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του, το πρωί της Τρίτης, από τουρίστα περιηγητή.