Ο Απόλλωνας στους ομίλους του Europa League – Οι πιθανοί αντίπαλοι…

Ο Απόλλωνας είναι ξανά σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για τρίτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα της Λεμεσού θα αγωνιστεί και φέτος στους ομίλους του Europa League με την πρόκριση σε βάρος της Μίντζιλαντ Δανίας.

Μετά το 3-2 με το οποίο είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα, ο Απόλλωνας πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της αντιπάλου του και πέτυχε το μεγάλο του στόχο, επιτυχία που θα του αποφέρει πολλά κέρδη, αγωνιστικά και οικονομικά.

Ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό από τέρμα του Χασάν, όμως ισοφάρισε στο 50′ με τον Σκέμπρι, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και ήταν αρκετό για την πρόκριση.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος πέναλτι του Ντα Σίλβα αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ευτυχώς δεν στοίχισε.

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League θα γίνει την Παρασκευή στο Μονακό στις 14:00.

Απόλλων (Σ. Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα (90′ Πίττας), Σκέμπρι, Μάγκλιτσα (77′ Ζελάγια), Γιάκολις (73′ Σαρδινέρο).

Οι πιθανοί αντίπαλοι…

Μετά την επιτυχία στη Δανία, η προσοχή όλων στον Απόλλωνα στρέφεται στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Η κλήρωση θα γίνει στο Μονακό και θα αρχίσει στις 14:00. Ο Απόλλωνας είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και στον όμιλο του θα έχει μια ομάδα από το καθένα από τα άλλα τρία γκρουπ.

Δείτε εδώ τα γκρουπ δυναμικότητας

Οι αγώνες θα γίνουν στις 14 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 19 Οκτωβρίου, στις 2 και 23 Νοεμβρίου και στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Απόλλωνας θα δώσει τους αγώνες του στην Κύπρο στο Στάδιο ΓΣΠ.

Από τη σημερινή κλήρωση θα δημιουργηθούν 12 όμιλοι των 4 ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (24) μαζί με τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση στον όμιλο τους στο Champions League, θα συνεχίσουν στη φάση των “32” της διοργάνωσης.