Ο Ανδρέας Μασούρας, επιτέθηκε σφόδρα κατά του παλαιοκομματισμού

Από το βήμα του Έκτακτου Συνεδρίου των Οικολόγων

Στα μεγαλύτερα σκάνδαλα που στιγμάτισαν τα τελευταία χρόνια το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του τόπου μας αναφέρθηκε την Κυριακή ο Ανδρέας Μασούρας από το βήμα του Έκτακτου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ν.Ε.Κ.Ο. αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, στα εξοπλιστικά προγράμματα της Εθνικής Φρουράς και στην διασύνδεση με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, στις τραγωδίες της Ήλιος και του Μαρί και στο οικονομικό σκάνδαλο που οδήγησε την χώρα στην οικονομική εξαθλίωση.

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα δεν είναι ούτε λόγια, ούτε θεωρίες αλλά μια πράξη συλλογικής αντίστασης. Να κινητοποιηθούμε για την υποστήριξη ενός ευρύτερου σχεδίου. Ένα σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει στην κάθαρση και στην τιμωρία όλων αυτών που οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μασούρας.

«Θα πρέπει πρωτίστως να αναζητηθεί η αιτία των δεινών του τόπου. Και η αιτία δεν είναι άλλη από τον παλαιοκομματισμό που θρέφαμε εμείς οι ίδιοι σαν πολίτες. Θρέφαμε ένα παράλογο και αρρωστημένο κατεστημένο, ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα σε καταστροφή», κατέληξε.