Ο Αλή Μπαμπάς και οι 40 κλέφτες…

Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ο “Αλή Μπαμπάς και οι 40 κλέφτες” στις προηγούμενες διακυβερνήσεις της Κύπρου, όπου οι μίζες έπεφταν “αντάρα”…..

Έχουμε και τον τέως υπουργό επί διακυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη, Ντίνο Μιχαηλίδη, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον γιο του ότι έκαναν τα “βαποράκια” κουβαλώντας σε βαλίτσες τις μίζες που προέκυψαν από την αγορά οπλικών συστημάτων….

Οι μίζες φαίνονται πλέον πολύ καθαρά για τους πιο πάνω και για τον Άκη….

“Παλληκαράκι της φακής”  και ο μεγάλος και τρανός υφυπουργός της κυβέρνησης Κληρίδη μετά τον οκταήμερο πρόεδρο του πραξικοπήματος και  μετέπειτα υπουργός Κληρίδη και κατόπιν διοικητής της κεντρικής τράπεζας….. Φαίνεται ότι μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό του στην Αθήνα “κατά λάθος”  ένα εκατομμύριο ευρωπουλάκια από τον φίλο του Α.Βγενόπουλου, ονόματι Ζολώτα… Το “κατά λάθος” ποσό δόθηκε για υπηρεσίες που πρόσφερε ο τέως υφυπουργός της μεταπραξικοπηματικής κυβέρνησης Κληρίδη.

Τώρα έχουμε και αριστερές μίζες οι οποίες είναι και πολλές…. Από που να αρχίσουμε ;

Έχουμε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ ο οποίος μαζί με τον “ανεμόμυλο” διοικητικό σύμβουλο φαίνεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλο αγοράς τουρκοκυπριακής γης. Στην αριστερή υπόθεση εμπλέκεται και αθλητικός παράγοντας σωματείου της Λάρνακας ο οποίος ήταν ο ρυθμιστής της ¨μαύρης μίζας”. Υπάρχουν τρανταχτές μαρτυρίες και αποδείξεις ότι οι πιο πάνω εμπλέκονται στο μεγάλο φαγοπότι.

Οι “40 κλέφτες” υπήρχαν και στις προηγούμενες διακυβερνήσεις αλλά η αριστερά έχει ξεπεράσει και το “φράγμα του ήχου”….. Γιατί άραγε; Τι έχει να μας πει ο αρχηγός της αριστεράς και φιλολαϊκός ηγέτης, ο οποίος δεν ήξερε που είναι το Μαρί;

Ευτυχώς τώρα που ανέβηκε στην εξουσία ο Νίκαρος, με το 58% των ψήφων του κυπριακού λαού, έδωσε όρκο ότι θα καταπολεμήσει τους 40 και βάλε κλέφτες και τους Αλή Μπαμπάδες που υπήρξαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις.