Ούτε στο CERN να εργάζονταν οι επιστήμονες της ΑΗΚ !!

Πολύ εύθικτος και ευέξαπτος αποδείκτηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Κώστας Γαβριηλίδης, την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους υποδεικνύοντας στην παρουσιάστρια ότι για να παρεβρεθεί ξανά στην εκπομπή θα πρέπει το Mega να βάλει μηχάνημα χρονοκαθυστέρησης.

Εντάξει κ. Γαβριηλίδη, θα συμφωνήσω μαζί σας στην περίπτωση του εξαγριωμένου τηλεθεατή που σας έκανε την ερώτηση «Πόσους άχρηστους έχει η ΑΗΚ;».

Σίγουρα υπάρχει πιο κόσμιος τρόπος για κάποιον που «ακουμπάει» το 1/3 του μισθού του στα ταμεία της ΑΗΚ, να διαμαρτυρηθεί όταν βλέπει εννέα άτομα έξω από το σπίτι του να αλλάζουν 100 μέτρα καλωδίου (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του τηλεθεατή).

Εκείνο που κυρίως ενόχλησε εμάς είναι ότι λίγο έλειψε να μας πείτε ότι η ΑΗΚ δεν είναι οικονομικά βιώσιμη. Κατανοώ το μεγάλο πλήγμα στο Μαρί και  τις αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου, αλλά να σας θυμίσω ότι σε κάθε λογαριασμό πληρώνουμε σταθερή επιβάρυνση και  αναπροσαρμογή καυσίμων. Να προσθέσω επίσης το ποσό από χορηγίες που εξασφάλισε η ΑΗΚ για το τραγικό συμβάν στο Μαρί.

Η αλήθεια είναι ότι παρολίγον να γελάσω όταν στην προσπάθειά της ΑΗΚ να μειώσει τα κόστα της, όπως ο ίδιος αναφέρατε, θα μειώσει τους Διευθυντές της δίνοντάς τους προαγωγή! Ουάου πως το σκεφτήκατε αυτό; Καταργούμε μια θέση για να καλύψουμε μια άλλη υψηλότερη μισθολογικά; Καλά μιλάμε την αναδιάρθρωση την «παίζεται» στα δάχτυλα.

122 διευθυντές οι οποίοι μετά τις περικόπες βάζουν στην τσέπη τους το καθαρό και «ταπεινό» ποσό των 4300 ευρώ. Και αυτό γιατί έχουν πτυχίο και είναι επιστημονικά καταρτισμένοι!

Ούτε στο CERN να εργάζονταν οι επιστήμονες της ΑΗΚ!

 

ΝΠ