Οταν ο πιτσιτρικάς Leclerc συναντήθηκε με τον Michael Schumacher… (Photo)

Μία ανάμνηση από το παρελθόν εντόπισε και μοιράστηκε μέσω social media ο οδηγός της Formula 1, Charles Leclerc.

Ο νέος ήρωας της Scuderia Ferrari εκμεταλλεύτηκε το αναγκαστικό φρένο στις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 (αν και απασχολείται επιτυχώς με τα Virtual Grand Prix – διαβάστε περισσότερα εδώ), έψαξε παλιά αρχεία και βρήκε μία φωτογραφία-θησαυρό.

Κι αυτό διότι είναι με το απόλυτο ίνδαλμά του, τον οδηγό τον οποίο θαύμαζαν γενιές και γενιές νεαρών και ταλαντούχων οδηγών: τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher.

Συγκεκριμένα, ο Μονεγάσκος έγραψε: «Έκανα δοκιμές στην πίστα karting στο Πολ Ρικάρ, ο Michael έκανε την ίδια ώρα δοκιμές στην πίστα της Formula 1. Υπέγραψε τις αγωνιστικές μας φόρμες και μας μίλησε για λίγο προτού επιστρέψει στα pits για να συνεχίσει τη δουλειά. Ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή στιγμή. Ποτέ δεν πίστευα πως θα κατέληγα να οδηγώ για την ίδια ομάδα για την οποία οδηγούσε εκείνος τότε».

Λόγια ενδεικτικά του πως η νέα γενιά, κάθε νέα γενιά οδηγών, βλέπει τους ήρωες της εποχής της ως απόλυτα ινδάλματα και εκπροσώπους ενός ονειρικού και για εκείνους αύριο.

Όλα αυτά ενώ ο σπουδαίος Γερμανός εξακολουθεί να δίνει τη μεγάλη μάχη ανάκαμψης από τον σοβαρό τραυματισμό του στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, σταθερά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.