Οριστικά στις 6 Μαΐου η Εκθεση της Επ. Θεσμών στην Ολομέλεια

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε σήμερα ότι στις 6 Μαΐου πάει η έκθεση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών για την οικονομία στην Ολομέλεια της Βουλής και δεν μπορεί να υπάρξει καμία αναβολή…

Στο περιθώριο περιοδείας αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ με τη συμμετοχή και υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος, στην Λαϊκή Αγορά του “ΟΧΙ”, ο κ. Συλλούρης κληθείς να σχολιάσει εισήγηση του ΔΗΣΥ για δημιουργία Ad Hoc Επιτροπής για τις 11.000 υποθέσεις, είπε πως “δεν θέλω να προκαταλάβω καμία προσέγγιση. Μετά που πήρα και τα στοιχεία από την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας έχω κάμει πάρα πολλές σκέψεις αλλά δεν θέλω να προκαταλάβω κανένα”.

Δεν θέλω, συνέχισε, να σχολιάσω καμία εισήγηση κανενός δημόσια. “Οποιεσδήποτε εισηγήσεις, και δικές μου ακόμη, θα τις πω στην Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη. Ο προβληματισμός μου είναι σε πολλά επίπεδα, σε πολλές κατευθύνσεις, είναι τεράστιο το ζήτημα το οποίο ήρθε σαν επιδόρπιο στην δουλειά που κάναμε στην Επιτροπή Θεσμών και αυτό το πράγμα αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί και θα αναδείξει τεράστια ζητήματα”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα μιλήσει με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας απάντησε αρνητικά.

“Δεν θα μιλήσω με κανένα, θα μιλήσω μόνο με την Επιτροπή μου”, είπε.