Ομήρου: Σφυρηλάτηση εθνικής ομοψυχίας και συσπείρωσης του Ελληνισμού

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου σε συνάντηση που είχε με πολιτικούς και πολιτειακούς αξιωματούχους στο Βόλο όπου βρίσκεται για να μιλήσει σε εκδήλωση για το Κυπριακό, τόνισε την ανάγκη σφυρηλάτησης εθνικής ομοψυχίας και συσπείρωσης ολόκληρου του Ελληνισμού για να μπορέσει η Κύπρος να αντέξει τον αγώνα για δικαίωση.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βόλο ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με την Υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή, την Αντιπεριφερειάρχη Βόλου Δωροθέα Κολυνδρίνη και το Δήμαρχο Βόλου Παναγιώτη Σκοτινιώτη.

Κατά την διάρκεια των επαφών του, ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες της Κύπρου να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες που διέρχεται.

Η Κύπρος, υπογράμμισε στους συνομιλητές του, δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμείνει η μόνη μοιρασμένη χώρα στην Ευρώπη και ούτε η Ευρώπη είναι δυνατό να ανέχεται στο κατώφλι της την παρουσία ενός στρατού κατοχής σε μια χώρα μέλος της.

Κατά την παραμονή του στο Βόλο, ο Πρόεδρος της Βουλής είχε ιδιαίτερη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυπρίων Νομού Μαγνησίας, το οποίο συνεχάρη γα το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί για την ιδιαίτερη μας πατρίδα.