«Οργώνουν» την Κύπρο οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία

Ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα χωριά επισκέπτονται οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, Γιώργος Λιλλήκας και Σταύρος Μαλάς. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, οι εμφανίσεις τους και οι ομιλίες τους συνεχώς πυκνώνουν. Σκοπός και των τριών είναι να συγκεντρώσουν περισσότερους ψηφοφόρους και στην προσπάθειά τους αυτή όλο και κάτι …τάζουν.

Σε καθημερινή βάση οι τρεις υποψήφιοι επισκέπτονται οργανώσεις συλλόγους, σωματεία, εκκλησίες, ενώ τα Σαββατοκύριακα μεταβαίνουν σε πιο απομακρυσμένες περιοχές προκειμένου να πείσουν αγρότες και κτηνοτρόφους να τους ψηφίσουν.

Ο καθένας με τα δικά του επιχειρήματα προτάσσει το καλό του Κυπριακού λαού, ο οποίος εδώ που έφτασε η χώρα καλείται τώρα να πληρώσει το …μάρμαρο. Το βέβαιο είναι πως τόσο ο Ν. Αναστασιάδης όσο και οι άλλοι δυο αντίπαλοί του στην «κούρσα» για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν καταλάβει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση Χριστόφια έχει ρίξει το καράβι που ονομάζεται Κύπρος στα …βράχια.

Τώρα, καλό είναι να σκεφτούν δυο και τρεις φορές και οι Κύπριοι πολίτες ποιον πρέπει να ψηφίσουν. Εκείνοι έχουν τη δύναμη στα χέρια τους και από τις επιλογές τους θα καθοριστεί και το μέλλον του τόπου.