Οργή! Ταυρομάχος σκουπίζει… τα δάκρυα του ταύρου(!) πριν τον δολοφονήσει (Video)

Το περιστατικό συνέβη σε αρένα στη Σεβίλλη. Ταυρομάχος στέκεται όρθιος μπροστά στον καρφωμένο από σπαθιά ταύρο που ξεψυχάει και πριν του καρφώσει το τελευταίο και μοιραίο ξίφος, βγάζει ένα μαντίλι από την τσέπη του και σκουπίζει από το δυστυχισμένο ζώο τα δάκρυα.

Οι οπαδοί των ταυρομαχιών λένε ότι αυτό είναι το μεγαλείο του αθλήματος, όπου ο θύτης σέβεται το θύμα του. Από την άλλη φιλοζωικές οργανώσεις και ζωόφιλοι αντιδρούν και μιλούν για υποκρισία ενός δολοφόνου που σκουπίζει τα δάκρυα του ζώου που θα δολοφονήσει.

Ο ταυρομάχος ονομάζεται Μοράντε ντε λα Πουέμπλα και το βίντεο ανέβηκε στο twitter όπου σε ελάχιστο χρονικό διάστημε ξεπέρασε τα 2.000.000 views.

«Μόνο ένας κακότροπος και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να βασανίζει ένα ζώο ώσπου το αίμα του να τρέχει μέχρι τα πόδια του και στη συνέχεια να σκουπίζει το κεφάλι του με χαρτομάντηλο» δήλωσε εξοργισμένη η Σίλβια Μπαρκέρο Νογκάλες, επικεφαλής του ισπανικού κόμματος κατά της κακοποίησης των ζώων. «Ο ματαδόρ είναι απλά αηδιαστικός για την έλλειψη συμπόνιας που τον διακρίνει. Να σταματήσουν τώρα οι ταυρομαχίες», πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=rgfGQgaW0Xk